Motorikrum

Motorisk udviklingsrum – et puderum med nye højder

Der skal ikke meget fantasi til at fylde puder ind i et rum, og så lukke børnene derind. Men hvorfor ikke spænde et net ud i loftet, som børnene kan kravle op i og hænge oppe under loftet? Og skulle de endelig falde ned, ja, så er der jo altid puderne. I de institutioner hvor vi har opbygget et motorikrum med puder på gulvet og net i loftet, hører vi altid efterfølgende, at det er det bedste de har gjort. Og børnene elsker det! Det giver et helt optimalt motorikrum med massere af bevægelse.

Motorikrum hvor redskaber hænger ned fra loftet

Når vi opbygger et motorikrum spænder vi et net ud mellem fire vægge. Over nettet er der plads til, at børnene kan boltre sig. Vi hænger også stiger og bolde op, så børnene kan gynge og komme op i det svævende net. Der er plads til fantasi og motorisk udvikling for børnene, når legen foregår i udviklingsrummet.

Få et tilbud på et motorikrum

Skal I også lave jeres puderum om til et motorikrum?

Kig ind i jeres puderum – der er mulighed for at opsætte net næsten i ethvert puderum. Kontakt os og få en snak og evt. et besøg, hvor vi kan præsentere et motorikrum til jeres børn. Ring på telefon 26 19 99 05 eller skriv på mail stener@steners.dk.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på (+45) 26 19 99 05 eller send os en email på stener@steners.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Vi holder til i midtjylland nær Holstebro og Viborg, men leverer også til kunder i resten af Danmark.