Klatre net og klatrebaner

Vi opsætter klatre net og klatrebaner i jeres eksisterende træer

Vores klatrebaner med klatre net består af flere udfordringer, der opsættes i jeres eksisterende levende træer. Imellem minimum 2 træer opspændes der wirer,  hvori der monteres forskellige redskaber f.eks. romerringe. Børnene starter deres klatretur på opsatte plateauer, som er monteret på træerne i en højde på  f.eks. 1,5 m oppe. Herfra kan børnene hoppe ud i romerringene og svinge sig over til næste træ, hvorfra de kan forsætte til næste udfordring. Vores klatre net leveres i bedste kvalitet.

Fra hvert træ kan der monteres op til flere redskaber,  hvilket gør at man kan lave mange ruter, alt efter hvor mange træer I har til rådighed. Afstanden mellem træerne kan være fra ca. 2 m op til 7-8 meter. Højden på de forskellige redskaber kan skifte fra 1m op til 3 m.

Mange kender banerne fra ex. skove, hvor der er personale til at hjælpe med livliner og lign., da deres baner foregår oppe i en hel anden højde på næsten 10 -12 m. Da vi hænger redskaberne nede på under 3 m, kræver det derfor ikke livline.

Vi skal selvfølgelig rette opmærksomheden på at klatrebanen ikke kan godkendes som et legeredskab, og det er udelukkende p.g.a. at barken på træerne ikke er afmonteret, som reglerne siger, at den skal være.   Vi overholder udover omtalte alle andre regler vedr. sikkerhed på legepladser EN/DS 1176.

Få yderligere info om vores klatrebaner

Ring til os og få en snak om vores klatrebane og forhør om jeres muligheder. Her får I motorik for alle pengene og ungerne elsker det. Vi holder til i Holstebro i Midtjylland, men leverer også til resten af landet.

Vores reference er Naur/Sir skole og Borbjerg skole i Holstebro.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på (+45) 26 19 99 05 eller send os en email på stener@steners.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.