Forhindringsbaner Midtjylland

Naturlegepladser med udfordringer

Idéen med en forhindringsbane er, at udfordringerne skal foregå som leg og spænding. Det kan for eksempel være den gamle sørøverleg eller jorden er giftig. Der er altid en chance for at smutte en anden vej ( f.eks. 10 veje på 8 kanten). Motorikken bliver sat på den helt store udfordring, og børnene skal gerne komme trætte ind efter legen. Der gives 15 års garanti for væsentlig råd.

Kundetilpassede “Jorden er giftig”-forhindringsbane

Sammensæt jeres egen “jorden er giftig”-bane. Der er et utal af muligheder – vælg mellem 14 udfordringer (eller jeres egne idéer). Vores speciale er 8 eller 6 kantet forhindringsbaner, hvori der er 7 eller 9 udfordringer. Hver udfordring (1 kant) er ca. 3 – 4 m. – H ca. 3 m.

Eksempler på udfordringer:

Klatrenet (firkantet masket eller edderkoppenet) – rebstige – rullebom – klatretov – balancewire – balancebom – trædeklodser – surfer – slangen – svævepinde – romerringe – klatreringe – topnet – pauseklodser (se på fotos nedenfor).

Alle “Jorden er giftig baner” leveres i robinie Ø 15/18 cm. – pudsede.

Al bearbejdening foregår hos jer

Vi har beliggenhed i Holstebro nær Viborg i Midtjylland, men vi leverer forhindringsbaner til kunder i hele landet. Opsætningen af legeredskabet skal blive en oplevelse for børnene. Derfor er der intet lavet på eget værksted, alt bearbejdning foregår hos kunden. Vi får herigennem en god kontakt til jer, og børnene ser, hvordan alt bliver til. Vi har fået meget positiv omtale af denne arbejdsmetode og har også selv stor glæde af den.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en forhindringsbane

Er du interesseret i at vide mere om vores forhindringsbaner, så ring og lad os få en snak – evt. med et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 26 19 99 05 eller mail stener@steners.dk.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på (+45) 26 19 99 05 eller send os en email på stener@steners.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.