Firmaprofil

Naturlegepladser – af naturlige materialer.
Opbygget på stedet, mens børnene ser på…
Steners er en af Danmarks ældste og mest erfarne udviklere af naturlegepladser til børn fra 3-4 år og opefter. Stener selv, er tilmed uddannet pædagog og firmaet har tegnet og udviklet legepladser i mere end 25 år. Som den eneste i Danmark producerer og samler vi legepladsen på stedet, så børnene kan følge med i arbejdet. Naturligvis i god sikkerhedsafstand.

Så skal der klatres – fantasifuld leg er indbygget
Vi lægger stor vægt på at bruge vores egen fantasi i opbygningen af naturlegepladsen, og kommer altid
med individuelle løsninger, baseret på vores egen pædagogiske uddannelse.

Vi samarbejder kun med danske firmaer og får udelukkende vores materialer derfra. Træværket til naturlegepladserne er Robinie, der er et meget langsomtvoksende træ, der ikke kræver træbeskyttelse eller vedligehold, men byder på mange års sikker sjov og leg i de fantasifulde baner og redskaber.

Naturlegepladsen overholder alle sikkerhedskrav
Alle vores naturlegepladser overholder naturligvis alle krav til sikkerhed fra myndighedernes side. Stener Sørensen startede i 1988 som sælger indenfor institutionssalg og i 2003 uddannede han sig til legepladsinspektør.

Steners holder til i Holstebro, men vi kommer selvfølgelig over hele landet.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på (+45) 26 19 99 05 eller send os en email på stener@steners.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.